BKR Formulier

Als u uw BKR wilt opvragen dan moet u een BKR Formulier invullen bij de bank. Een voorbeeld van een BKR Formulier is in dit artikel te vinden. Ook eventuele extra punten waar u op moet letten bij het BKR Formulier of uw BKR Aanvraag vindt u in dit artikel.

BKR Formulier aanvragen
Een BKR Formulier is eigenlijk zeer simpel aan te vragen. U loopt een bank binnen (elke willekeurige bank in Nederland voldoet) en vraagt naar de consumentenbrochure. In deze consumentenbrochure zit ook een BKR Formulier. Dit BKR Formulier heeft u nodig om uw BKR op te vragen. Hoe het formulier eruit ziet, ziet u hieronder.

BKR Formulier
Dit is dus het BKR Formulier. Zo ziet het BKR Formulier er ook uit als u zoals hierboven te lezen is deze aanvraagt bij uw bank. U moet een aantal gegevens invullen op het BKR Formulier zodat u uw BKR kunt opvragen. Zo moet u; uw adres waarop u uw BKR aanvraag verwacht binnen te krijgen noteren, telefoonnummer, persoonlijke gegevens en niet te vergeten moet u ook uw ID, paspoort of rijbewijs meenemen om uzelf te kunnen identificeren dit omdat het gevoelige informatie betreft als we het over het BKR hebben en het opvragen ervan via het BKR Formulier. Verder spreekt het BKR Formulier in principe voor zich. U moet alleen nog weten dat u 4,95 moet betalen om het BKR Formulier op te laten sturen naar het BKR en deze te laten uitvoeren. De kosten zijn dan voor nakijken van uw BKR, deze verwerken en weer naar u sturen. Wat dat betreft zijn de kosten om uw BKR op te vragen erg laag.

Hopelijk hebt u geleerd hoe u uw BKR kunt opvragen door middel van het BKR Formulier. Binnenkort kunt u waarschijnlijk uw BKR online aanvragen, maar de benodigde gegevens zullen niet veranderen ten opzichte van die van het BKR Formulier.