Klant van BKR worden

Wilt u klant van het BKR worden? Dan moet u zeker dit artikel over het worden van een Klant bij het BKR lezen. Belangrijk is ook de vraag waarom u klant van het BKR wilt worden en daarop geven we ook antwoord.

Waarom klant van het BKR?
U heeft een bedrijf en u wilt graag uw klanten toetsen op hun kredietwaardigheid. Dit is de allerbeste reden om klant te worden van het BKR. Een klant van het BKR noemen we ook wel Deelnemer van het BKR. Bent u een deelnemer of klant van het BKR dan kunt u van al uw klanten hun BKR Opvragen. Dit zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de financiële status van uw klanten wat natuurlijk erg handig is want als u verkoopt op krediet moet u wel weten of uw klanten dit wel terug kunnen betalen. Als klant van het BKR zijn er verschillende mogelijkheden. Welke er precies zijn leest u binnenkort dan komt er een overzicht van de verschillende vormen deelnemer bij het BKR of klant bij het BKR die u kunt afspreken met het BKR zelve.

Uw eigen klanten
Echter is het ook nadelig voor uw bedrijf om klant van het BKR te worden omdat het natuurlijk ook klandizie kan kosten. Echter is dit een keuze welke u zelf moet afwegen en per bedrijf anders is. Het ligt dan bijvoorbeeld aan het risico wat u loopt en de hoeveelheid klanten dat u heeft. Maak een verstandige beslissing want het kan wel een het verschil zijn tussen een succes en een faillissement dat u kunt tegenkomen als bedrijf.