Wie heeft mijn BKR Getoetst?

Wilt u weten wie uw BKR heeft getoetst dan moet u de stappen lezen uit dit artikel. Uw BKR kan worden getoetst door alle deelnemers bij het BKR, maar voor u is het vaak wel duidelijk dat u geen lening krijgt omdat u bij het BKR staat maar het is ook handig om te weten welke bedrijven een toetsing hebben gedaan en wat voor antwoord hebben gekregen van het BKR.

Wie heeft mijn BKR Getoetst?
De volgende stappen moet u voltooien om op te vragen welke deelnemers van het BKR naar uw gegevens hebben geïnformeerd. Om precies te weten wie uw BKR hebben opgevraagd dan moet u uw Protocol inzage opvragen bij het BKR. Hoe u dat doet leest u hieronder.

Protocol Inzage
Als u een brief stuurt naar het BRK met het volgende adres:

  • POSTBUS 6080
  • 4000 HB Tiel
  • Onder vermelding van Protocol Inzage

Wat u verder nog moet doen en erg belangrijk is om uw ID mee te sturen of natuurlijk een kopie hiervan, uw echte ID hoeft niet mee uiteraard. Vergeet zoals hierboven ook niet de vermelding Protocol Inzage.

Kosten Protocol Inzage
De kosten van de Protocol Inzage zijn 4,95 euro net zoals uw gewone BKR Opvraag kost dus. Deze 4,95 euro dient u over te maken naar het BKR. Het rekeningnummer waarnaar u de 4,95 euro moet overmaken is 482873787 (Check zelf bij het BKR of dit klopt, wij kunnen niet alle gegevens up-to-date houden). Ook moet u uw naam en geboortedatum toevoegen zodat het BKR u kunt herkennen en de Protocol inzage op het juiste adres terug kunt sturen.