BKR Toch Lenen?

Hebt u een BKR Codering maar wilt u toch geld lenen? Het is niet eenvoudig met een negatieve BKR Codering te lenen maar dit artikel en deze site helpt u alvast een klein beetje op weg als u met een negatieve BKR Codering toch geld wilt lenen.

Tot € 750 Lenen met BKR
Wilt u een ‘klein’ krediet dan kunt u eenvoudig lenen met uw negatieve BKR Codering. Speciaal voor u hebben we rechts boven en onder deze alinea op deze site een CashBob plaatje toegevoegd. Als u op dit plaatje klikt wordt u doorgestuurd naar CashBob.nl waar u tot € 750 kunt lenen zonder BKR Check wat natuurlijk erg voordelig is. Hebt u dus maar een krediet nodig voor korte periode voor bijvoorbeeld een reparatie, aanschaf van een huishoudelijk artikel of vakantie. Hebt u even problemen met de timing van u salaris of dus problemen met het BKR. Door aanbieders van kort krediet welke u kunt vinden in de advertenties op onze site kunt u toch lenen met BKR. En dit doet u allemaal binnen tien minuten en tegen een erg voordelige prijs.

Onderhandse Lening
Een andere manier om toch geld te kunnen lenen ondanks het BKR is om een onderhandse lening af te sluiten. Een onderhandse lening is een lening tussen twee of meer particulieren waarbij meestal gebruik wordt gemaakt van de vriendenkring. De onderhandse Lening gaat buiten banken om en dus ook buiten het BKR. U zet in feite het gehele financiële systeem met de onderhandse lening opzij waardoor u toch kunt lenen met een negatieve BKR Codering. Let wel op ook bij een onderhandse lening is het verplicht om rente te betalen aan de kredietverstrekker. De minimale rente is 6% maar dit percentage zou u niet kunnen bereiken als u zelf een dergelijke lening moet afsluiten bij een bank gezien uw negatieve BKR Codering.

Geld lenen bij de bank
Wilt u ondanks uw negatieve BKR Codering, en wetende dat een BKR Codering een lastig punt is bij de bank, toch geld lenen bij de bank? Dan moet u heel simpel laten zien dat u op dit moment meer geld verdient dan dat u uitgeeft, een vaste baan heeft met een vast contract en dat de negatieve BKR Codering een ongelukje was. Het is natuurlijk zo dat bij een onderhandse lening of een kleine en korte lening via CashBob niet de hoogte kan hebben die u bij de bank kunt krijgen, mits u dan zoals al gezegd laat zien dat uw financiële situatie goed is! Wilt u dus toch geld lenen met BKR dan kunt u dit doen via CashBob, een onderhandse lening of bij de bank!