Geen BKR brief ontvangen?

Heeft u geen BKR brief ontvangen terwijl u uw BKR volgens de regels heeft opgevraagd? Wat u nu moet doen is eigenlijk heel eenvoudig maar aan de andere kant ook vervelend. In dit artikel leggen we kort en duidelijk uit wat er precies moet gebeuren als u uw BKR wel heeft opgevraagd maar vervolgens niets heeft binnengekregen. Overigens misschien wel goed om te vermelden, wij hebben in het verleden veel mails gekregen van bezoekers die na tien dagen wachten (de officiële termijn) nog steeds geen brief van het BKR hadden ontvangen dus om die reden schrijven we dit artikel, u bent dus ook niet de enige die dit meemaakt.

Geen BKR Brief ontvangen

Als u uw BKR heeft opgevraagd dan moet de BKR brief naar uw opgegeven adres worden gestuurd. Let hier wel op misschien ligt de brief al ergens anders op de mat, dit komt voor! Als dit niet het geval is dan is er of wat fout gegaan bij de informatie die u heeft ingevuld op het BKR opvragen formulier of het BKR heeft een fout gemaakt. Ook is er nog de optie dat alles wel goed gaat maar dat het langer duurt dan de tien werkdagen die er voor staan (dus twee weken incl. weekend). Heeft u na 14 dagen niets ontvangen en weet u dat het niet uw schuld is dan is het verstandig om contact op te nemen met het BKR. Dit kunt u doen door naar deze pagina te gaan waar u de contact gegevens van het BKR kunt vinden. U moet dan heel simpel uitleggen wat het probleem is en vervolgens zullen de medewerkers dit proberen uit te zoeken. Het kan echter zijn dat er niks wordt gevonden. In dat geval zullen ze u verzoeken om opnieuw naar de bank te gaan om uw BKR op te vragen. U zult dan ook nog een keer vijf euro moeten betalen, ons advies is om te vragen als het u uitmaakt om die vijf euro terug te laten storten op uw rekening want het BKR vraagt vijf euro voor een dienst die ze vervolgens niet leveren. Wie weet helpt het!

Uw BKR opvragen is erg belangrijk dus ga er zeker achter aan als u geen brief heeft ontvangen! Hopelijk weet u nu hoe u moet omgaan met het niet ontvangen van uw BKR formulier met uw registratie informatie.

Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met het bureau krediet registratie. Het adres: BKR, Dodewaardlaan 1, 4006EA te Tiel.