Gegevens BKR Opvragen

Gegevens voor BKR Opvragen die nodig zijn op een rij samen met gegevens die u krijgt van het BKR als u een BKR aanvraag doet, in dit artikel vindt u het allemaal.

Gegevens voor BKR Opvragen
Er zijn een aantal gegevens die u moet hebben wilt u BKR Gegevens Opvragen. Deze zal ik nu noemen in een toevallige volgorde dit omdat elk genoemde punt benodigd is om uw BKR op te vragen is het dus ook zo dat alle gegevens voor BKR Opvragen even belangrijk zijn.

U moet de volgende gegevens voor BKR Opvragen bij de hand hebben als u naar de bank gaat om uw BKR op te vragen: Identificatie, dit is verplicht door de gevoelige informatie die vrijkomt bij uw BKR Opvragen. Adres gegevens om de gegevens die u krijgt van het BKR te krijgen op het adres waar u dit wilt hebben. Bank Gironummer & e-mailadres. Verder nog enkele gegevens zoals uw naam, Roepnaam, achternaam, postcode etc. maar ik neem aan dat iedereen dit wel uit zijn of haar hoofd weet van zichzelf.

Aanvraagfolder BKR Opvragen
Aanvraagfolder BKR Opvragen

Teruggestuurde gegevens na opvragen BKR
Als uw BKR Opvragen is gelukt krijgt u binnen tien dagen uw BKR Gegevens binnen van u opvraag op het desgewenste opgegeven adres. U krijgt de volgende gegevens te zien. Uw BKR Codering mits deze bestaat natuurlijk. Hoe u in grove lijnen deze Codering bij het BKR bent opgelopen en of u nog een bijzonderheidscodering heeft zoals code 1. Verder weet u meestal zelf nog wel het één en ander van uw eigen schulden maar het belangrijkste voor u is om te weten of u een A codering heeft.

Gegevens opvragen bij bank/online
U kunt uw gegevens, om hier nog even op terug te komen, gemakkelijk aanvragen bij de bank met bovenstaande gegevens die u nodig heeft. Dit is een kwestie van invullen en afleveren(vergeet niet de 4,95 kosten).Verder kunt u vanaf 2013 ook online uw BKR Opvragen. Hoe dit precies werkt kunt u lezen in dit artikel over: Online BKR Opvragen.