Gratis BKR Opvragen

Uw BKR opvragen is niet gratis. U weet waarschijnlijk dat u geld moet betalen om uw BKR op te vragen namelijk 4,95 euro, maar kan u niet gratis BKR Opvragen?

BKR Opvragen Gratis
U kunt uw BKR niet gratis opvragen, ook wij vinden dit niet een goede zaak, want veel mensen die hun BKR opvragen hebben nou eenmaal niet zoveel geld en moeten er ‘een maaltijd voor laten staan’ zoals een consument laatst zijn beklag deed bij ons omdat hij zich afvroeg of die toch echt niet gratis ergens zijn BKR kon opvragen, maar helaas dit is niet mogelijk. De hoofdreden waarom u niet gratis uw BKR kunt opvragen is omdat het BKR ook kosten moet maken om u als consument te helpen uw BKR aanvraag te verwerken en aangezien het BKR in principe een zo zelfstandig mogelijk orgaan moet zijn van de overheid moeten ze dit dus ook financieel zijn.

Kosten van BKR Opvragen
Het BKR is niet gratis omdat zij dus ook tegen enkele kostenposten aanlopen zo moeten ze een heel systeem hebben om alle leningen te registreren en een systeem om deze eenvoudig op te kunnen zoeken. Een systeem om consumenten zoals u die hun BKR willen opvragen zo snel mogelijk te helpen en dit allemaal kost aardig wat geld zoals u kunt begrijpen. En aangezien ook Nederland het niet  breed heeft de laatste jaren kan de 4,95 niet betaald worden door de overheid maar moet u dit zelf doen. De enige reden waarom wij zouden zeggen dat er geld betaald zou moeten worden voor het opvragen van het BKR en dit niet gratis kan is dat mensen dan om de zoveel dagen, weken, maanden hun BKR gaan opvragen wat het BKR en dus de overheid op kosten gaat jagen. Om dit te voorkomen zou je echter een maximaal  aanvragen kunnen aanstellen dat een consument zou kunnen doen waardoor dit probleem ook weer uit de wereld is en het BKR Opvragen wel gratis zou kunnen zijn, maar u kunt begrijpen dat er alsnog meer aanvragen zouden komen en er ook weer een beter systeem en meer personeel nodig zou zijn waardoor er weer geld vrij moet worden gemaakt door de overheid voor het BKR.

Gratis uw BKR Opvragen is niet mogelijk tenminste nog niet. Wij hopen voor de consumenten die hun BKR op willen vragen in de toekomst dat dit wel zal gebeuren maar dit blijft sterk te betwijfelen.