Kosten BKR Opvragen

De kosten van uw BKR opvragen zijn laag. De kosten van uw BKR opvragen bestaan uit de administratiekosten en personeelskosten die nodig zijn om uw BKR Codering op te vragen, al komt het ook voor dat u uw BKR Codering opvraagt maar u deze helemaal niet blijkt te hebben (gelukkig maar). Er zijn natuurlijk ook veel overige kosten en het is zelfs zo dat de kosten van uw BKR Opvragen als u het gehele BKR zou kennen en doorlichten best laag te noemen zijn.

Redelijke prijs BKR Opvragen
In ieder geval zijn de kosten BKR opvragen niet hoog, deze zijn 4,95 euro en dat is toch niet al te veel. Hier mogen we het BKR ook wel is een pluim voor geven want ze maken hier echt geen winst op. U moet uw BKR aanvraag indienen, deze moeten ze ordenen, opzoeken, afronden door een brief en dit alles kost 4,95 euro . Ook het onderhouden en bijwerken van het systeem van het BKR is kostbaar dus 4,95 euro is een zeer redelijke prijs als we dat allemaal in het achterhoofd houden. Natuurlijk is dit aan de andere kant wel ”een maaltijd laten staan” zoals we wel is hebben gehoord van enkele bezoekers van onze site maar u moet begrijpen dat er anders ook verschrikkelijk veel aanvragen zouden komen als het gratis zou zijn waardoor bijvoorbeeld de levertijd van de gegevens zeer snel zal stijgen.

De kosten van uw BKR opvragen zijn dus laag maar voor iemand die geen geld heeft is elke euro teveel, dan snap ik dat u dit het liefst kosteloos zou doen, maar dat is helaas niet mogelijk. Het BKR moet net als alle andere overheidsorganisaties grotendeels zelfstandig kunnen opereren waarmee dus ook niet te grote kosten mogen voorkomen voor de overheid. Kosten die u anders als burger toch weer zelf moet betalen. Die 4,95 euro kunnen overigens zowel giraal als chartaal worden betaald.

Pas op alleen het BKR
Die 4,95 euro om uw BKR op te vragen zullen het verschil niet maken maar het is toch goed om te weten wat de kosten zijn van uw BKR opvragen. Dit om bijvoorbeeld valse verstrekkers en hun/haar eigen kosten makkelijker te kunnen herkennen. Al zal het niet moeilijk zijn want iedereen naast het officiële BKR die claimt uw BKR gegevens te kunnen verstrekken is een valse verstrekker. Ook als de kosten van uw BKR opvragen meer zijn dan 4,95 zal u hieraan kunnen herkennen dat u niet met het echte BKR te maken heeft. U kunt uw BKR alleen opvragen via het officiële BKR. Negeer dan ook andere websites die dit beweren ook te kunnen.