BKR codering A1

Wat betekent een BKR codering A1. Een BKR codering geeft een zwaarte aan de schuld die u heeft bij het BKR. Bij de BKR codering A1 betekent dit dat u een afbetalingsregeling heeft getroffen met de schuldeiser. Deze afbetalingsregeling betekent dat u goed bezig bent om uw schuld terug te betalen en dat betekend weer dat u eerder in aanmerking komt om geld te lenen met een BKR codering A1.

Een BKR codering A1 is de aller lichtste BKR codering maar zeker eentje waarvan u last kunt hebben mocht deze helaas toch op uw naam staan en staat u dus in het Centraal Krediet Informatiesysteem. De BKR codering A1 blijft ook al heeft u een afbetalingsregeling helaas wel staan en zal pas na vijf jaar verwijderd worden . U kunt dus nog steeds geweigerd worden als u wilt lenen. U kunt dan echter terecht bij BKR hypotheek of een BKR lening waardoor u in veel gevallen als nog geld kunt lenen met deze BKR codering A1.

Er zijn veel zwaardere BKR coderingen waar u echt niets mee te maken wilt hebben. Heeft u deze onverhoopt toch dan moet u zorgen dat u zeker een regeling treft met uw schuldeiser om naar BKR codering A1 te gaan. Dit is de eerste stap richting het volledig verdwijnen van de BKR codering wat natuurlijk erg fijn is want dit houdt weer in dat u zonder problemen geld kan lenen bij de bank waar u met een BKR codering en ook met een BKR codering A1 anders aardig wat werk aan heeft en soms dus ook onmogelijk is.

Wilt u lenen dan kunt u dat ook online doen. Dan kunt u ook een BKR toetsing omzeilen. Kijk dan is op het internet naar één van de vele Google advertenties of websites waar deze leningen online worden aangeboden. Zelfs met een BKR codering A1 kunt u dan zonder BKR toetsing geld lenen.