Huren met BKR

U heeft een BKR Codering maar wilt toch een huis, of een auto huren? Maar mag u huren met BKR? Alles over huren met BKR vind u hier.

Huren met BKR is lastig aangezien u in de schulden zit en waarschijnlijk weinig geld heeft, vaak moet u een aanbetaling doen voor 6 maanden als u een huis wilt huren met BKR. Dit kunnen de meeste personen met een BKR Codering niet betalen dus daarom is huren met BKR zo moeilijk. Echter is het wel mogelijk om te huren met BKR.

Als u geld heeft om bijvoorbeeld een aanbetaling te doen of u heeft uw schuld al afgelost dat kunt u gerust huren met BKR dit is namelijk niet aan regels gebonden in tegenstelling tot huren in WSNP, hier  mag u ook huren alleen als u een leefruimte huurt groter dan wat u echt nodig heeft dan komt u simpelweg niet in aanmerking voor het WSNP.

huren met BKR is dus weldegelijk mogelijk als u het geld heeft, heeft u de schuld al afgelost uit het verleden maar bent u nog wel geregistreerd dan kunt gerust huren met BKR. Heeft u nog wel een schuld die u aan het afbetalen bent dan gaat de schuld wel voor dus is het mogelijk om beide tegelijk te doen is er geen probleem wordt het lastig om de schuld tegelijk terug te betalen met het huren dan gaat de schuld voor en kunt u dus niet huren met een BKR Codering.

Hopelijk is duidelijker geworden wat u kunt doen als het gaat om huren met BKR. Heeft u op een aanmerkingen op dit artikel over huren met BKR laat dit dan gerust weten.