Minilening met BKR

U wilt een Minilening met BKR afsluiten? Dit is mogelijk want uw BKR Codering wordt met een Minilening met BKR niet altijd gecontroleerd en dus is er de mogelijkheid om ondanks uw BKR Codering een minilening af te sluiten. Hoe u dit doet leest u verder in dit artikel over Minilening met BKR.

Minilening met BKR afsluiten
Kennelijk hebt u een BKR Codering waardoor het niet echt eenvoudig is om geld te lenen. Een BKR Codering bemoeilijkt, zoals u waarschijnlijk inmiddels wel weet, het afsluiten met een BKR Lening. Wilt u op korte termijn toch aan geld komen dan is een minilening afsluiten een goed idee. Met een minilening wordt niet altijd uw krediet getoetst, vooral niet als u dit via internet doet. Omdat u in veel gevallen meteen het geld op uw rekening heeft staan en een snelle lening niet voor niets snel moet zijn. Daarom kan uw BKR niet altijd getoetst worden aangezien dit tot maximaal 10 werkdagen dagen kan duren.

Nu een minilening afsluiten zonder BKR Check?
Kosten Minilening met BKR
U moet wel begrijpen dat er meer geld betaald wordt voor een kortlopende minilening dan een lening voor langere tijd. Dit is ook logische en is bij alle minileningen het geval. Echter bij een Minilening met BKR betaald u nog weer iets meer dan bij een gewone minilening waarbij uw BKR niet word getoetst. Omdat uw BKR niet kan worden getoetst of omdat de kredietverstrekkers hier toch geen conclusie aan verbinden wordt de kostprijs van de Minilening met BKR wel omhoog gedrukt. Dit is te rechtvaardigen want er is een risico dat het kortlopende geld niet snel terug kan worden betaald. Waarom zou je anders op korte termijn geld lenen? Let dus ook op als consument zelf want een Minilening met BKR is wel mogelijk maar niet altijd een slimme zet. Dit omdat het u uiteindelijk meer problemen kunt opleveren dan dat het oplost. Geld lenen koste altijd geld en bij een Minilening met BKR zal geld lenen nog meer geld kosten dan dat normaal het geval is.

Kredietverstrekker zoeken
Een minilening kunt u afsluiten bij meerdere kredietverstrekkers al raad ik u af om te zoeken bij banken omdat zij meestal wel uw BKR Checken. Ook dan is een Minilening met BKR nog wel mogelijk maar u moet begrijpen dat de bank uw BKR niet voor niets checkt. U moet dan wel een bank tegen komen die kijkt naar uw financiële toekomst en niet uw huidige financiële situatie anders wordt het afsluiten van een Minilening met een BKR Codering lastig. U kunt beter een bedrijf zoeken dat zich specifiek op minileningen richt en daardoor ook Minileningen zonder BKR Toetsing zogezegd ‘profitable’ kunnen maken.