Stiekem BKR Opvragen

Wilt u uw BKR Codering stiekem opvragen dus zonder medeweten van uw man, vrouw, kinderen, collega’s of zonder dat bijvoorbeeld iets of iemand te weten komt wat voor uitkomst uit het opvragen van uw BKR komt?

Alleen BKR opvragen voor uzelf
Dit is mogelijk ten eerste moet u weten dat het BKR alleen een BKR kan checken als u een aanvraag heeft gedaan. Bij deze aanvraag van uw BKR moet u onder andere een Identificatiebewijs meenemen dit omdat het gevoelige informatie betreft over uw financiële situatie en het dus belangrijk is dit geheim te houden. U kunt dus zeker uw BKR Opvragen zonder dat uw familie dit weet. Het is lastiger als u samen woont en u natuurlijk te maken heeft met meer personen in uw huis die misschien ook de post bekijken. Hoe u dit het beste kunt aanpakken leest u in het volgende artikel.

Adres opgeven bij BKR Opvragen
U moet ook aangeven naar welk adres het BKR uw opvraag moet sturen, dit omdat het per post wordt geleverd. Als u niet wilt dat uw post wordt gelezen door uw bijvoorbeeld huisgenoot of man dan kunt u dit naar een ander adres laten sturen zoals naar dat van uw ouders om vervolgens ergens in de komende tien dagen (de maximale levertijd van de aanvraag BKR) de BKR aanvraag op te halen bij uw ouders. Wilt u echter dat niemand uw aanvraag leest dan moet u het officiële BKR bellen om te vragen of er een mogelijkheid is om dit te doen of u kunt uw aanvraag slim plannen maar dit is natuurlijk niet heel makkelijk of altijd mogelijk.

Praten over uw BKR Codering
Ondanks dat het dus mogelijk is om met een aantal hierboven geschreven slimmigheidjes uw BKR Codering stiekem op te vragen is het juist beter om te communiceren over uw BKR Codering of over het feit dat deze misschien bestaat omdat u ergens een openstaand Krediet heeft wat al afgelost had moeten zijn. Door steun van uw omgeving te vragen kunt u juist makkelijker uit deze situatie komen, omdat zij vaak dichtbij u staat en u kunnen motiveren om hard te werken uw schulden af te lossen. Ook kunnen ze u blijven helpen met het traject waar u een beetje in terecht komt als u echt hoge schulden heeft staan. Praat dus altijd over uw BKR Codering en stiekem opvragen is misschien wel mogelijk maar meestal niet de oplossing.